Jegyárak

Jegytípus Bruttó ár
2D Keddi Kedvezmény
Kedvezményes keddi jegyek 2D előadásokra.
1 000 Ft
2D Kedvezményes (Gyermek, Diák, Nyugdíjas)
Gyermekjegy 12 éves korig váltható a max. 12-es korhatár piktogrammal ellátott filmekre. Gyermekjegyet csak a gyermek jelenlétében lehet vásárolni. Diákjegy érvényes magyar nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával váltható. Diákjegyet csak a diákigazolvány tulajdonosa vásárolhat.
1 200 Ft
2D Klubkártyás jegy
A moziban 1 évig érvényes névre szóló klubkártya váltható, amely tulajdonosának folyamatos kedvezményt biztosít. A klubkártya ára 1100 Ft. Klubkártyás jegy a klubkártya és a személyi igazolvány együttes bemutatásával váltható.
1 000 Ft
2D Teljes árú jegy
Teljes árú jegy 2D-s előadásokra.
1 400 Ft
3D keddi kedvezmény
Kedvezményes keddi jegyek 3D előadásokra.
1 200 Ft
3D Kedvezményes (Gyermek, Diák, Nyugdíjas)
Ha rendelkezik nálunk vásárolt 3D szemüveggel. 12 éves korig váltható a max. 12-es korhatár piktogrammal ellátott filmekre. Gyermekjegyet csak a gyermek jelenlétében lehet vásárolni. Diákjegy érvényes magyar nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával váltható. Diákjegyet csak a diákigazolvány tulajdonosa vásárolhat.
1 400 Ft
3D Kedvezményes (Gyermek, Diák, Nyugdíjas) + RealD 3D szemüveg
Ha nem rendelkezik nálunk vásárolt 3D szemüveggel. 12 éves korig váltható a max. 12-es korhatár piktogrammal ellátott filmekre. Gyermekjegyet csak a gyermek jelenlétében lehet vásárolni. Diákjegy érvényes magyar nappali tagozatos diákigazolvány bemutatásával váltható. Diákjegyet csak a diákigazolvány tulajdonosa vásárolhat.
1 700 Ft
3D Klubkártyás jegy
Ha rendelkezik nálunk vásárolt 3D szemüveggel. A moziban 1 évig érvényes névre szóló klubkártya váltható, amely tulajdonosának folyamatos kedvezményt biztosít. A klubkártya ára 1100 Ft. Klubkártyás jegy a klubkártya és a személyi igazolvány együttes bemutatásával váltható.
1 200 Ft
3D Klubkártyás jegy + RealD 3D szemüveg
Ha nem rendelkezik nálunk vásárolt 3D szemüveggel. A moziban 1 évig érvényes névre szóló klubkártya váltható, amely tulajdonosának folyamatos kedvezményt biztosít. A klubkártya ára 1100 Ft. Klubkártyás jegy a klubkártya és a személyi igazolvány együttes bemutatásával váltható.
1 500 Ft
3D Teljes árú jegy
Ha rendelkezik nálunk vásárolt 3D szemüveggel.
1 600 Ft
3D Teljes árú jegy + RealD 3D szemüveg
Ha nem rendelkezik nálunk vásárolt 3D szemüveggel.
1 900 Ft

 

Törzskártya, ajándékjegy Bruttó ár
Klubkártya
Klubkártya. éves, névre szóló.
1 000 Ft

 

A közzétett árak változtatásának jogát fenntartjuk.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.