Wonder Woman 1984
Wonder Woman 1984
Akció, Fantasztikus, Kaland
hamarosan
Wonder Woman 1984
  • (Wonder Woman 1984)

  • Rendező: Patty Jenkins
  • Főszereplők: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Kristen Wiig, Connie Nielsen, Pedro Pascal, Gabriella Wilde, Kristoffer Polaha
  • Időtartam: 2 óra 31 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.12.24.

 

Röviden a filmről

A hidegháború feszültségtől terhes, az atomháború rémképével átitatott korszakában Európa hősökre vár. Wonder Womanben (Gal Gadot) is felébred a tenniakarás, elszántan veszi fel a harcot a világra leselkedő veszedelemmel.

Csakhogy ezúttal két félelmetes ellenséggel is szembe kell szállnia. Cheetah (Kristen Wiig) és Maxwell Lord (Pedro Pascal) jelentette fenyegetés minden korábbinál nagyobb feladatot ró Wonder Womanre, akinek a végső győzelem érdekében komoly áldozatokat kell meghoznia, miközben rejtélyes körülmények között feltűnik szerelme, Steve Trevor (Chris Pine) is.
Az óriási sikert aratott, több mint 800 millió dolláros összbevételt produkáló 2017-es Wondar Woman folytatásában ismét egy erős női szuperhős méretteti meg magát az igazság nevében, ezúttal a nyolcvanas évek Amerikájában és Európájában.

A film rendezői székét az első részt is jegyző Patty Jenkins foglalhatta el, míg a főbb szerepekben visszatér Gal Gadot és Chris Pine. A film zenéjét a DCEU két korábbi produkciójában is közreműködő Oscar-díjas Hans Zimmer szerezte.

Az idei év egyik legjobban várt filmje, a Wonder Woman 1984 2020. júniusától a magyarországi mozikban az Intercom forgalmazásában. (qwer)

 

Előzetes

Wonder Woman 1984

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.