Richard Jewell balladája
Richard Jewell balladája
Dráma, Életrajz, Krimi
hamarosan
Richard Jewell balladája
  • (Richard Jewell)

  • Rendező: Clint Eastwood
  • Főszereplők: Olivia Wilde, Kathy Bates, Sam Rockwell, Jon Hamm, Paul Walter Hauser, Ian Gomez, Kendrick Cross, Billy Slaughter
  • Időtartam: 2 óra 11 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2020.01.23.

 

Röviden a filmről

Richard Jewell pillanatok alatt vált a nemzet hőséből üldözötté, miután a nyomozó szervek és a média első számú gyanúsítottnak kiáltotta ki.
A szokványos életet élő biztonsági őr (Paul Walter Hauser) titkon mindig arról álmodozott, hogy rendőr lesz. Az atlantai nyári olimpiai játékok ügyeletes őreként észrevett egy gyanús táskát, ezért haladéktalanul gondoskodott róla, hogy senki ne maradjon a közelben.
A Szövetségi Nyomozó Iroda azonban kételkedett a hivatalos sztoriban, szerintük a férfi csak elismerésre vágyott, ezért tömegek életet veszélyeztetve maga rendezte meg az akciót. Jewell egy kevésbé tehetséges ügyvéd (Sam Rockwell) személyében talált védelmezőre, aki mindent megtett, hogy tisztára mossa az őr becsületét, miközben mindketten sejtették, hogy a hatalommal szembeni küzdelmük kilátástalan.
Clint Eastwood valós eseményeket feldolgozó, tényfeltáró drámája egy a mai napig kérdőjelekkel teli bűncselekményt mutat be kiváló színészgárda segítségével.

 

Előzetes

Richard Jewell balladája

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.