Jexi - Túl okos telefon
Jexi - Túl okos telefon
Vígjáték
Jexi - Túl okos telefon
  • (Jexi)

  • Rendező: Jon Lucas
  • Főszereplők: Rose Byrne, Michael Peña, Wanda Sykes, Charlyne Yi, Alexandra Shipp, Justin Hartley, Ron Funches, Adam Devine
  • Időtartam: 1 óra 24 perc
  • Korhatár: 16 - Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.12.26.

 

Röviden a filmről

Phil a mobilja rabja. Ébredés után egyből nekiáll böngészni, de a nap lezárása sem múlhat el egy újabb bejegyzés megosztása nélkül. A virtuális világban rengeteg ismerőse van, a valóság azonban egész mást mutat; se egy jó barát, se egy házi kedvenc nincs az életében.
Egy véletlennek köszönhetően a férfi kénytelen új készüléket vásárolni, de ekkor még nem tudja, hogy nem egy egyszerű telefon tulajdonosa lett, hanem egy Jexi nevű, női hangon beszélő szuperintelligencia is a mindennapjai részévé válik. A program szinte átveszi az irányítást Phil élete felett. Nemcsak tanácsokkal látja el őt, hanem a lelke mélyébe is belelát, és annak ellenére, hogy többször keresztbetesz tulajdonosának, Phil végül neki köszönhetően találja magát újra a realitás talaján. Az átlagemberek átlagos életét éli, hamarosan barátnője is lesz, és ráébred, hogy van élet a mobilján túl is. Ekkor azonban Jexi megálljt parancsol.
Jon Lucas és Scott Moore (Másnaposok, Rossz anyák) vígjátékában a Modern család kedvelt sztárja, Adam Devine alakítja a főszerepet.

 

Előzetes

Jexi - Túl okos telefon

 

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Csütörtök
július 9.
Péntek
július 10.
Szombat
július 11.
Vasárnap
július 12.
Hétfő
július 13.
Kedd
július 14.
Szerda
július 15.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.