Jexi - Túl okos telefon
Vígjáték

Jexi
2019

Szereplők Rose Byrne, Michael Peña, Wanda Sykes, Charlyne Yi, Alexandra Shipp, Justin Hartley, Ron Funches, Adam Devine
Rendező Jon Lucas
Premier 2019. december 26.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 24 perc

Phil a mobilja rabja. Ébredés után egyből nekiáll böngészni, de a nap lezárása sem múlhat el egy újabb bejegyzés megosztása nélkül. A virtuális világban rengeteg ismerőse van, a valóság azonban egész mást mutat; se egy jó barát, se egy házi kedvenc nincs az életében.
Egy véletlennek köszönhetően a férfi kénytelen új készüléket vásárolni, de ekkor még nem tudja, hogy nem egy egyszerű telefon tulajdonosa lett, hanem egy Jexi nevű, női hangon beszélő szuperintelligencia is a mindennapjai részévé válik. A program szinte átveszi az irányítást Phil élete felett. Nemcsak tanácsokkal látja el őt, hanem a lelke mélyébe is belelát, és annak ellenére, hogy többször keresztbetesz tulajdonosának, Phil végül neki köszönhetően találja magát újra a realitás talaján. Az átlagemberek átlagos életét éli, hamarosan barátnője is lesz, és ráébred, hogy van élet a mobilján túl is. Ekkor azonban Jexi megálljt parancsol.
Jon Lucas és Scott Moore (Másnaposok, Rossz anyák) vígjátékában a Modern család kedvelt sztárja, Adam Devine alakítja a főszerepet.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.