Pókember: Idegenben - PREMIER ELŐTTI VETÍTÉS
Pókember: Idegenben - PREMIER ELŐTTI VETÍTÉS
Akció, Kaland, Sci-fi
hamarosan
Pókember: Idegenben - PREMIER ELŐTTI VETÍTÉS
  • (Spider-Man: Far From Home)

  • Rendező: Jon Watts
  • Főszereplők: Szereplők Michelle Jones Zendaya Peter Parker / Spider-Man Tom Holland Quentin Beck / Mysterio Jake Gyllenhaal May Parker Marisa Tomei Maria Hill Cobie Smulders Nick Fury Samuel L. Jackson Adrian Toomes / Vulture Michael Keaton Mr. Harrington Martin Starr Dimitri Numan Acar Ned Jacob Batalon
  • Időtartam: 2 óra 10 perc
  • Korhatár: 12 - Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
  • Bemutató: 2019.06.29.

 

Röviden a filmről

Pókember nem pihenhet. Az már kiderült, hogy az ifjú pók (Tom Holland) egyedül is képes megmenteni a világot, és csoportban is megállja a helyét, de közben ő úgy érzi, hogy neki is jár mindaz, ami bármelyik középiskolásnak: és a haverjaival európai utazásra indul.
De éppen, amikor végre élvezhetné mindazt, amit a baráti lazulás kínálhat, újabb ellenség tör a világra. A rejtélyes Mysterio (Jake Gyllenhaal) erősebb az eddigi ellenfeleknél, és könnyen lehet, hogy Pókember, aki nagy nehezen próbálja a hátizsákos utazást a hősi küzdelemmel összehangolni, kénytelen régi bosszúálló társaitól segítséget kérni.

Az új Pókember-film, a Hazatérés szellemében folytatódik. Fiatalos, laza és csupa vicc, de közben nagyon látványos, és jó néhány Bosszúálló közreműködik benne.

 

Előzetes

Pókember: Idegenben - PREMIER ELŐTTI VETÍTÉS

 

Jegyrendelés

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.

Műsoron

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.